fbpx

ENERGIENEUTRAAL WONEN

in uw eigen huis

Woont u met veel plezier in uw woning, maar zoekt u naar een goede en toekomstbestendige manier om uw woning te verduurzamen?

Met Studio JK kiest u voor verduurzamen én moderniseren in één. Kortom, één keer verbouwen en energieneutraal
wonen in uw eigen huis!

Na

Verduurzamen met oog op milieu

Het verduurzamen van uw woning vergt meer dan snelle oplossingen. U wilt verduurzamen met oog voor het milieu. Daarnaast is verduurzaming een ideaal moment om uw woning te moderniseren of toekomstbestendig te maken. Samen met de getalenteerde ontwerpers van Studio JK kijken we naar alle mogelijkheden en geven we een volledig advies op maat.

van energielabel G naar energieneutraal

Maak kennis met de herkenbare ontwerpstijl van Studio JK en ontdek hoe uw woning niet alleen veel duurzamer, maar ook een verfrissende metamorfose kan krijgen. Daarmee kunt u langer met veel plezier in uw woning blijven wonen en creëert u een hogere marktwaarde. Op die manier verdient u uw investering in verduurzaming en modernisatie eenvoudig terug. En wist u dat er diverse subsidiemogelijkheden zijn?

Huurwoning of bedrijfspand

Ook voor woningbouwverenigingen en zakelijke verhuurders heeft Studio JK referentieprojecten waarbij bestaande panden slim zijn verduurzaamd en gemoderniseerd.

 

Neem contact op voor meer informatie.

Zet de eerste stap:

maak een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Maak dan een afspraak via 0516 427556 of info@studiojk.nl