fbpx

Het bureau


Studio JK bouwkundig creatief staat voor robuuste, stoere en eigentijdse ontwerpen zonder poespas. De ontwerpen zijn direct herkenbaar aan de mooie materialen, boeiende lijnen en strakke afwerking. Alle creatieve oplossingen worden bedacht, doorgesproken en uitgewerkt in ons stoere en lichte kantoor in Oosterwolde (Frl). Van bijgebouw tot woningbouwproject, volledig nieuwbouw of renovatie. Een ontwerp van Studio JK herken je meteen.

Volledige begeleiding van bouwproject


De meeste bouwkundige ontwerpen dienen functioneel te zijn. Dat betekent niet dat ze ook saai of kleurloos moeten worden. Ook eenvoudige verbouwingen verdienen aandacht en zorg, zodat het eindresultaat past binnen het geheel. Studio JK bouwkundig creatief begeleidt ieder project van begin tot eind: schetswerk, constructie en berekeningen, afstemming met de aannemer, begeleiding van het bouwproces en oplevering. Ook indien u expertise nodig heeft voor een specifiek aspect of indien u een second opinion wenst, neemt u contact met ons op.

Ervaring


Inmiddels is ruime ervaring opgedaan met diverse bouwkundige projecten. Onder Projecten vindt u een selectie van de projecten die we hebben mogen uitvoeren. Een bouwproject gepland? Neem contact op voor een kennismaking.